Valokuva-albumi MEGAexcu Seuraava sivu Sivu 9 Sivu 8 Sivu 7 Sivu 6 Sivu 5 Sivu 4 Sivu 3 Sivu 2 Sivu 1

Kelle jäynä napsahtaa, jäynä napsahtaa?

Kukapa se täällä kuarsaa?
1. Ryyppäämisen sääntö numero 1: Mitä tahansa teetkin, niin ÄLÄ SAMMU!.
  Kahdessa ensimmäisessä kuvassa tehdään jäynää Ritari Ässälle. Kuvasta ei käy ilmi haalarin aukkoihin tungetut tölkit, korkit ja muu kilisevä. Ympärillä on yhteensä 90 pulloa. Seuraavana aamuna kuulin, että koko sali oli kuulema herännyt ja esittänyt vastalauseita joka kerta äijän kääntäessä kylkeä. Hyvä homma siis, että oltiin koko yö teknoraveissa :)

 

Asetelma alkaa olla valmis
2. Muuten voi käydä näin.
  Tässä megafoniin huutava herra muuten sammui itse 5 min kuvan ottamisen jälkeen ja hän joutui vielä astetta pahempien jäynien kohteeksi. Asetelmasta ei ole kuvaa, koska kameran akut loppuivat tässä vaiheessa, mutta lyhesti sanottuna: Hiusgeeliä ei säästelty. Peittelimme vielä miehen kaikella mahdollisella mitä löysimme, jotta hänellä ei varmasti olisi ollut yhtä kylmä kuin edellisyönä.

 

Tukka hyvin, kaikki hyvin
3. Aamulla kamerassa oli sen verran virtaa, että sain vielä napattua yhden kuvan Ruman Neekerin tukasta. Tukassa on niin paljon geeliä, ettei se suostunut millään asettumaan vaikka sitä kuinka kampasi.
  Lopuksi raahasimme koko komeuden naapurisaliin (jossa nukkui ihan eri seurue) ja laitoimme äijän viereen kupin, jossa luki "Aattakkee juoppoa". Pohjakassaksi uhrasimme 30 penniä. Sijoitus oli kasvanut yön aikana 80 penniin salin ihmisten hyväntahtoisuudesta.
 
Takaisin valokuva-albumin etusivulle

Blankon tallaamaksi on joutunut myös Pudasjärvi