Valokuva-albumi MEGAexcu Seuraava sivu Sivu 9 Sivu 8 Sivu 7 Sivu 6 Sivu 5 Sivu 4 Sivu 3 Sivu 2 Sivu 1

Eeriksonin ihmeelliset seikkailut

Aivan aluksi on pakko sanoa, että tämä tarina on tosi... Paikkana on Rauhalahden leirintäalue Kuopiossa ja meneillään on Buuttaus 99 -bileet.

Päähenkilömme, Ruma Neekeri, rumuaa teltassa ja huomaa yhtäkkiä kadottaneensa lompakkonsa johonkin. Hän etsiskelee sitä aikansa sisältä, mutta ei tietenkään löydä, joten ainoaksi vaihtoehdoksi jää teltan ulkopuolinen lääni. Kello vain on jo niin paljon, että ulkopuolella on pilkkopimeää.

Voi hitsi, voi harmi!

"No, pakko sitä on mennä etsimään", sanoo hän ja lähtee konttailemaan ympäri telttaa hamuten sen lähiympäristöä käsillään. Tehtävässä menee kuitenkin niin paljon aikaa, että jossain vaiheessa etsittävä kohde unohtuu ja hän alkaakin etsimään kännykkäänsä.

Onni on myötä ja hän löytää kuin löytääkin kännykän. Vaan mitä ihmettä! Kännykkä onkin mallia Ericsson eikä Nokia! Tämähän onkin Ritari Ässän kännykkä! "No, minäpä soitan omaan numerooni, niin löydän puhelimeni kun se soi" ajattelee Ruma Neekeripoika. Hän näppäilee oman numeronsa kännykkään ja odottaa hetkisen. Kohta kuuluukin pirinä...

Vaan mistä se tulee? Ihan jostain läheltä... Omasta kainalosta! Höh! Puhelinhan on ollut koko ajan kainalokotelossa!

Seuraavaksi vuorossa on hetken kestävä ajatustenselvittämistauko. RN katselee kahta puhelintaan ja miettii, että mitä oli etsimässä. Kohta mieleen singahtaa sana: "Lompakko". Sehän se oli, lompakko! Seuraava ajatus on "löydetty" ja heti perään oma nimi... Näillä ajatuksilla on jokin yhteinen nimittäjä ja se on teltasta tuleva kuulutus. Joku oli löytänyt lompakon ja nyt sitä kuulutetaan.

Ruma Neekeri sai siis lompakkonsa (sekä raikuvat aplodit teltan ihmisiltä) ja Ritari Ässä puhelimensa, loppu hyvin kaikki hyvin?

Öööö... No melkein.

Ritari Ässä nimittäin kadotti puhelimensa heti seuraavana päivänä ja Neekeripoikammekin oli jättänyt villapaitansa leirintäalueelle. Aika hyvä suoritus kuitenkin.

News Update! Ritari Ässän kännykkä on sittenkin löytänyt kotiin. Joku oli sen palauttanut löytötavaratoimistoon ja he soittelivat sieltä pari päivää sen jälkeen, kun Ritari oli ostanut itselleen uuden :) Vanha uskollinen kännykkä toimii kuulema tästä lähtien bilekännykkänä.

 
Takaisin valokuva-albumin etusivulle

Vaan mitäpä tapahtui junamatkalla?