M@@ilm@n K@rmein Kotisivu

HuhkijaNämä sivut ovat työn alla!
Käy täällä siis joka päivä pysyäksesi ajan hermoilla.
Moe! Tämän tekstin värivalintaan on käytetty lukemattomia tunteja ja kliinisiä testejä, joten turha tulla valittamaan, että silmiin sattuu! Erityisen kivaa on lukea tätä Times New Romania oikkein pikkuisella fonttikoolla.

Varmaan tänne eksyy joku VTT:n työntekijäkin (Terve Jari!), joten nämä ovat myös VTT:n testaamat!

Vale-alert, eli valertTaustakuva osoittaa tekijöiden hyvää makua paitsi vihreän tekstin kanssa sointuvien värien suhteen, niin myöskin yhteiskunnallisesti kantaa ottavalla aiheellaan.Tähän väliin pieni mainos: Saamme lähes päivittäin postia tyytyväisiltä asikkailtamme. Yksi heistä on Sylvie Munk, joka kertoo omista kokemuksistaan. Hänen hiuksensa kasvoivat kolmessa viikossa 4 senttiä ja niistä tuli kaksi kertaa entistä paksummat. Nyt, kun tuo on saatu pois sydämeltä, niin hieman asiaa aiheen vierestä.

pihaisulkumisaapascaloripulisonkivapaussikanautajärvideodoranttipanttipakanapapiiripienintääninenäsineulataajuustomaattikutakuankkatakapuolivankkaalibabarbaarikärpänentropianokipoikanarialintupperwareppujare


issumiestenmiestenmiespanjapanigaraguamerikkanadalmatiaskonstapaniinakupellegorillalalalalllaallaatikkokkibroilerikeepersiljalinetskeippipopäässäpakkasellapiodiversiteettilasiirtymäkaavioliittorstaisitteneitimanttikapuutostautinakauham


inauristoreipasselimusiinisijäniskatukioskivauvalitutpalatinasotilaskiviiripääomakotikullankallistalinnanneitoveriviolettipäässälaskentaurinkoomamaamansikkaurisiiniöljykevätshiihtoukkamelikemelimäkissammakkoirapupuu


matorakkaakkirahvisettikkanakondadaistinenrunoonnumeroyksitoistanbuldoggigolohuonetwothreemeliemikuutionimipäiväonnittelutomtomttommammamiaijaijaijaa!

Tässä olisi hyvä tilaisuus mainostaa myös meidän omia sivujamme (ne eivät ole aivan yhtä siistit, kuin tämä), mutta ei tähän voi oikein linkkiäkään laittaa, sillä silloinhan sen olisi oltava TOIMIVA linkki. Se olisi vastoin näiden sivujen filosofiaa.

Filosofiasta puheen ollen... Oletko koskaan mäyräkoiraa ulkoiluttaessasi tullut ajatelleeksi, että keskikokoisesta kitukasvuisten puiden muodostamasta pensaikosta ei voi tehdä pölkkypäitä? Keskikokoinen kitukasvuisten puiden muodostama pensaikko on siis huomattavasti parempi paikka kuin keskikokoinen suomalainen yliopisto.

Pettämätöntä logiikkaa, vai mitä? Mutta juuri tuollaisia ajatuksia putkahtaa mieleen luennolla silloin, kun puhutaan binääripuurakenteista. Voimmeko siis sanoa, että emme näe metsää keskikokoisten kitukasvuisten puiden muodostamalta pensaikolta?

laskuri